Ideje za traktorje v obliki postelj in spalnic

Nobena skrivnost ni, da so na področju kmetijske mehanizacije in traktorjev, najbolj navdušena skupina ljudi, naši najmlajši otroci. In, ker velja slednje za vse konce sveta, ideja za “traktorske postelje” in “traktorske spalnice” pa smo videli celo na največjem sejmu traktorske mehanizacije, v Hannovru, smo tokrat spodaj pobrskali za idejami, s katerimi lahko osrečimo predvsem naše najmlajše.

Ideje za traktorje v obliki postelj in spalnic

Kako spravimo John Deera v otroško spalnico, lahko vidite na spodnji sliki:

Ideje za traktorje v obliki postelj in spalnic

Klasična, v masivnem lesu, izdelana spalnica, je okrašena z John deer logotipom in znaki, vsepovsod kjer je to mogoče.

Posteljnina je prevlečena s traktorji John deer, napis na spalni komodi vsebuje lesene črke z besedilo john deer, značilno rumeno zelena je pobarvana tudi stena v spalnici. Nad rumeno zelenimi črtami je narisan traktor na eni steni, na drugi steni pa ostala kmetijska mehanizacija, stari traktor, žerjav in traktor s plužno desko.

Zelen v stilu john deera je tudi znak na postelji na vzglavnem delu, pa tudi oba vzglavnika sta preoblečena v john deera.

Zavese v spalnici imajo v spodnjem delu narisane traktorje, lučka na nočni omarici pa je v barvah in stilu john deera.

Seveda je takšna spalnica izdelana po meri.

Drugi primer opremljanja spalnice v traktorskem in kmetijskem stilu je, da stene spalnic, oblepimo npr. z nalepkami od traktorjev in kmetijske mehanizacije.

Takšne ideje za stenske nalepke boste recimo našli v tem prispevku.

Obenem pa boste v njem videli tudi dejansko posteljo v obliki traktorja. V tem primeru je traktor rdeč (stil zetorja), kabina pa je izdelana tako, da lahko otrok dejansko spi v traktorju.

Kmetijsko pokrajino lepo v naravi dosežemo tako, da na stene damo nalepke z motivi iz narave, živalmi ali kakšnim kmetijskim opravilom.

Drobne detajle v spalnicah in otroških sobah lahko tudi izkoristimo za to, da spalnica postane “traktorska”.

Na ebayu recimo lahko kupimo obešalnike v obliki traktorjev. Pa posteljnino, registrske tablice posameznih znamk traktorjev, pa znake za na vhodna vrata v spalnico, starejše koledarje s starimi old timerji traktorjev… itd…

Zanimivo traktorsko pohištvo je prikazano tudi na spodnji sliki (vir)

traktorska postelja

Seveda se za večino traktorske opreme v svojih sobah navdušujejo otroci, a tudi spalnica je lahko urejena v podeželskem ali traktorskem stilu.

Recimo na spodnji sliki (vir)

John-Deere-Room-Decor-Ideas