Kako najti ugodno ceno spirulina tablet – spirulina tablete cena

Članek Kako najti ugodno ceno spirulina tablet je napisan zato, da bralcem pomaga najti ugodne spirulina tablete cena je pa odvisna od ponudnika. Prav tako pa ceno spirulina tablet določa tudi poreklo spiruline v tabletah. Poleg porekla spirulina tablete, je za za oblikovanje cene pomembna tudi velikost oziroma teža tablet.

spirulina tablete cena

Najcenejše so indijske ali kitajske spirulina tablete, cena, pa je nekje med 20€ za kilogram, pa vse do 40 € za kilogram.

Na primer spiruline Pacifica je cena spirulina tablet od 150 € za kilogram do 200 € za kilogram.

Teža oziroma velikost tablet vpliva tudi na ceno spirulina tablet. Recimo iz 1 g spirulina prahu, lahko stisnejo 2 spirulina tableti po 500 mg ali pol grama.

Če pa izdelujejo 250 mg tablete, kar je četrt grama in morajo stisniti 4 kose tablet spiruline, kar poveča tudi ceno spirulina tablet.

Preverite še: Zdrava hrana ZlataPtička.si

Spirulina tablete cena – Kako najti ugodno ceno spirulina tablet

Spirulina tablete

Cena Spirulina tablet, je kot ste prebrali že zgoraj odvisna od dveh osnovnih faktorjev, torej porekla in velikosti tablet. Vedno preverite skupno težo tablet, saj so lahko 250 mg ali 500 mg spirulina prahu v tableti.

Kot smo že zgoraj opazili je cena odvisna od pakiranja in porekla spirulina tablet. Vendar obstaja še en faktor, ki dodatno določa ceno.

Govorimo o načinu in kvaliteti pridelovanja ali gojenja spirulina tablet.

Že nekaj časa je z nami nova zakonodaja o ekološki pridelavi izdelkov. Ta zakonodaja je enotna po vsej evropski uniji. Le ta določa, da je lahko le 5 % vseh surovin uporabljenih v gojenju lahko neekološkega izvora.

To pomeni, da ostalih 95 % mora biti ekološkega izvora in prav to se kontrolira in je takšna spirulina mnogo bolj čista.

Prav zato je tudi to precej močen faktor pri določanju cene, tj. ali je spirulina v tabletah BIO Spirulina ali navadna (konvencionalna) Spirulina.

Za iskanje ugodne cene spirulina tablet, lahko v iskalnik vpišemo besedno zvezo “spirulina tablete cena” ali “spirulina tablete akcija”. Sicer pa bodite pozorni dragi bralci posezite po BIO Spirulina tabletah.

Viri: 1, 2