Kako nam lahko feng shui svetovanje pomaga pri delu s kristali?

feng shui svetovanjeZa feng shui svetovanje se odločamo iz različnih vzrokov, najpogosteje nas do tega pripelje želja, da v življenju nekaj spremenimo. Najpogosteje nas do takšne odločitve pripeljejo težave v ljubezni, na delovnem mestu ali zdravstvene težave.

Feng shui nam resnično lahko pomaga, a vedno se moramo držati nekaterih osnovnih pravil, pri katerih nam lahko pomaga tudi feng shui svetovalec.

Največ lahko za svojo srečo naredimo sami. Predvsem moramo feng shui spremembe uvajati počasi in vedno šele nato, ko smo očistili nered v svojem domu in posledično tudi v svojem življenje. Ena od možnosti pomoči, so tudi feng shui kristali, ki jih lahko uporabljamo na več načinov. Zelo priljubljeni so obeski iz kristalov, ki jih nosimo kot nakit. Pogosto pa za pomoč pri energijskem čiščenju doma, kristale obesimo po različnih delih stanovanja.

Kaj feng shui svetovanje pravi o delu s kristali za energijsko čiščenje?

Feng shui  kristali so pri energijskem čiščenju pogosto prisotni, saj  v naše življenje simbolično prinašajo pozitivno energijo. Največji učinek dosežemo, če kristale obesimo na okno, kjer dobijo največ sončne energije.

Mavrična svetloba, ki jo ustvarjajo, pomaga zbirati, aktivirati in dvigovati energijo. Kristali lomijo svetlobno energijo sonca in jo razpršujejo skozi sobo.

Kristale uporabljamo tudi za aktiviranje določenega področja bagua mreže, ali pa z njimi poskušamo vzpostaviti manjkajoča področja v našem življenju. Če kristale uporabljamo v stanovanju, je najbolje, da ga obesimo na zgornji del okna, sredi steklene površine.feng shui kristali

Kristali aktivirajo energijo tistega področja, kamor smo jih namestili. Zaradi takšnega delovanje je zelo pomembno, da vse kar je v bližini, odseva tisto, kar želimo spremeniti. (1)

Kako delujejo obeski iz kristalov?

Energijski nakit, ki je narejen iz kristalov, je običajno prečiščen in harmoniziran in pogosto narejen za vsakega posameznika posebej. V sebi nosijo program, ki jih ohranja čiste v vseh okoljih.

feng shui energijski obeskiLahko jih nosimo ves čas, ali pa samo kadar čutimo, da rabimo njihovo pomoč. V trgovini Angelca so razvili tudi posebne energijske obeske za ključe, ki nosijo podporo za zaščito vsega, za kar se uporabljajo ključi.

Najpogosteje jih uporabljamo za zaščito avta, doma ali poslovnih prostorov. (2)