Kateri grow shop nudi growbox ventilator ugodno + bonus nasvet

Ko opremljamo šotor za gojenje rastlin pod umetno svetlobo potrebujemo tudi growshop ventilator . Najdete ga na: https://grinsot.si/. Ta ventilator bo poskrbel za odvajanje toplote luči za gojenje rastlin ter odvečne vlage iz grow boxa. Bralci naj se pred nakupom posvetujejo, koliko velik ventilator potrebujejo, saj je nesmisel kupovati premajhnega za grow room.

Kateri grow shop nudi growbox ventilator ugodnogrowbox ventilator

Pri nas v Sloveniji imamo kar nekaj grow shopov, vendar se cene izdelkov v njih precej razlikujejo. Growbox ventilator lahko kupimo za 10 € ali pa za 150€, vendar se razlikujejo po karakteristikah in zmogljivosti. Pomemben podatek je ali uporabljamo le en growbox ventilator za cool tube ter za prezračevanje grow room-a. Možno je uporabljati tudi dva ventilatorja na en growbox. Enega za cooltube in še enega za vlago.

Za vse to vam bodo svetovali kompetentni prodajalci v Grinšot Grow shop trgovini. Tu boste tudi našili growbox ventilatorje in drugo opremo za prezračevanje grow room-a.

Zakaj Grinšot growshop nudi ugodne growbox ventilatorje

Pri Grinšotu so zelo dobro založeni saj imajo nekaj tisoč izdelkov v ponudbi. Pri njih boste sigurno našli primeren growbox ventilator. Tudi s prodajalci v Grow shop trgovini Grinšot se je dobro pogovoriti in jim povedati vaše potrebe. Le tako vam bodo lahko najbolje svetovali pri izbiri growbox ventilatorja.

growbox kit

Svetovali pa vam bodo tudi pri izbiri dodatne opreme za prezračevanje growboxa kot so cevi, spojke in pritrdilni material. Nikakor pa ne smete pozabiti na oglene filtre za growbox ventilator. Oglena ali karbonski filter vam pomaga filtrirati in nevtralizirati vonjave ki pridejo iz ventilatorja.

Bonus nakupni nasvet za growbox ventilator

Če že imate vso growbox opremo in potrebujete le ventilator potem to poglavje ni za vas. To poglavje je namenjeno tistim, ki se še odločajo za nakup growbox-a in ventilatorja. Kot že sami veste, je kupovanje posameznih delov za growbox dokaj drago zato vam svetujemo, da si ogledate growbox komplet. Growbox komplet imenovan tudi growbox kit ali growbox set je komplet, kateri vsebuje vso opremo. Potrebno ga je le sestaviti in priključiti vse dele in že lahko gojite rastline v šotoru za gojenje rastlin.