PAINTBALL INDOOR – PUSTOLOVSKO PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Bi radi popestrili vašemu otroku Pustolovsko praznovanje rojstnega dne. Praznovane rojstnega dne je za vašega otroka najpomembnejši dogodek v letu, ki mu bo ostal v spominu. Tu je za vas najbolj atraktivnejši Paintball Indoor, ki bo najboljša izbira za vašega otroka.

Paintball Indoor je pustolovska, zabavna, preprosta igra, ki jo igrajo in poznajo že povsod po svetu in je najbolj priljubljen varen šport za vse generacije. Najbolj pomembno pa je,  da igro  lahko igramo v prav vsakem vremenu, tako nam slabo vreme ne predstavlja ovire za praznovanje rojstnega dne.

Na notranjem Indoor poligonu nismo vezani na dnevno svetlobo (dan,noč).

ZA KOGA JE PRIMEREN PAINTBALL INDOOR IN PRAZNOVNAJE ROJSTNEGA DNE

Paintball indoor je primeren za prav vsakega strastnega igralca oziroma navdušenca atraktivnejših taktičnih iger in življenjskega stila. Tako, da igro lahko igrajo vsi od 7+.

Zdaj lahko združite praznovanje rojstnega dne z najbolj atraktivnejšim  Paintball Indoor in povabite vse, ki ste si jih kdaj želeli, da z vami doživijo nekaj nepozabnega. Povabite lahko vaše sošolce, prijatelje, svojo družbo, družino, sodelavce kot team building, prijatelje, priredite nepozabno noro fantovščino, ali pa pridete na sprostitev.

PAINTBALL INDOOR IN VARNOST V IGRAH

Na poligonu Paintball indoor se uporabljajo nove tehnološke, higienične in varne Paintball  penast kroglice ( G-balls ), kjer adrenalinsko-strateška igra poteka brez špricanja, umazanije, umazanih tal in s tem drsenja na samem poligonu. Tako je na samem poligonu vedno poskrbljeno za varnost in tako ne more priti do zdrsa ali poškodb.

Profesionalna Paintball Indoor Oprema

Pri igranju igre Paintball Indoor se uporablja oprema:

  • Dres ali Kombinezon Paintball Indoor ( za zaščito, za prepoznavanje ekip v modri, rdeči in zeleno vojaški barvi)
  • Maska ( za zaščito obraza)
  • Body armer ( zaščita za trup )
  • Paintball Indoor Marker (replika puške)
  • Penaste kroglice G-balls (metki)

paintball indoor

IGRANJE IGRE PAINBALL INDOOR

Igre ki se igrajo pri Paintball Indoor so:

  • ELIMINATION-eliminacija

Cilj igre je, da eliminiraš nasprotno moštvo iz igre.Zmaga tista ekipa, ki prva izloči celotno nasprotno ekipo

  • ASSASINS – igralci izbirajo številke katere bodo njihove tarče, ko tarčo zadane(ubije) mu vzame številko naslednje tarče. Igralci igrajo igro toliko časa dokler v igri ne ostane samo eden igralec.

 

  • CAPTURE THE FLAG– zavzetje digitalne zastavice:
  • Pri tej igri vsaka ekipa zavzema digitalno zastavico, ki je postavljena na sredino poligona. Igra od vsake ekipe zahteva, da ekipa igra v napadu (zavzemanje digitalne zastavice) in v obrambi (zaščita svoje zastavice). Če ekipa ne zavaruje svoje zastavice, vam jo nasprotna ekipa zavzame. Ko ekipa zavzame digitalno zastavico se začne 5 minutno odštevanje. Prva ekipa, ko ima zastavico v lasti 5 minut je zmagovalec
  • BATTLE ROYAL: igra se lahko igra z dvema ali več ekipami. V vsaki igri je cilj biti zadnji igralec oziroma ekipa. Ekipa zmaga tako, ko so izločeni vsi nasprotniki. To je igra kjer zmaga samo najmočnejši, najbolj taktični in iznajdljivi.

paintball indoor

PREDNOSTI PAINTBALL INDOOR ZA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

 Indoor poligon nam ponuja najatraktivnejši, adrenalinsko-zabavni in smiselno  taktično postavljen poligon, kjer boste doživeli noro nepozabno zabavo. Vsi vemo, da nam naše zabave, praznovanje rojstnega dne in vsa praznovanja zna uničiti slabo vreme.

Igro Paintball Indoor lahko igrate v prav vsakem vremenu in vam sneg, dež, veter in mraz ne predstavljajo ovire pri vašem druženju in nori zabavi. Na notranjem poligonu niste vezani na dnevno svetlobo ( noč-dan ).

 

Pri Paintball Ljubljana pa vam ponujajo odlično prireditev za Praznovanje rojstnega dne  z igro Paintball Indoor. Njihova Paintball Indoor -notranja arena se nahaja v najbolj poznanem klubu v Ljubljani diskoteki Cvetličarna(Kranjčeva ulica 20, Ljubljana zraven hiše POPTV). Ponujajo pa vam tudi indoor poligon, ki je v dveh nadstropjih in bo s tem  vaša  nora zabava še bolj doživeta. Priredijo vam tudi prav posebno doživetje in vam  poligon posebno osvetlijo z barvnimi lučni in vzorci, ki se vrtijo po igranem poligonu.

Profesionalni animatorji vam priskrbijo prav  poseben Vip prostor, kjer se boste po igrani igri Paintball indoor lahko s  svojo družbo, povabljenci, nepozabno pozabavali na svoj način.

Če vas je ta članek prepričal in načrtujete nepozabno zabavo za vaše prijatelje in družino, je to pravi naslov, da se pozabavate in da bo to nepozabna doživetje.