Preprosta rešitev ohlajanja z vodo

S preprosto rešitvijo ne mislimo na vrtno cev za zalivanje, s katero se lahko stuširate ampak imamo v mislih sistem, ki bo poskrbel za ohladitev, brez da bi se zmočili. Morda v teh aprilskih mesecih še ne razmišljate o vročini in poletju ampak hitro se lahko zgodi, da vam bo na domači terasi prevroče in ne boste mogli uživati v senčki, ker bo ozračje prevroče.

Hitra rešitev za vroče poletni dni

Poleg enostavne in hitre rešitve je pomembna tudi cenovno ugodna varianta. Vse to smo našli v kompletu vodno hlajenje »Home«.

Navdušeni boste nad rezultatom, ki ga ta komplet ponuja. Ob nakupu prejmete zraven natančna navodila za implementacijo sistema, tako da se lahko tega podviga brez večjih zadržkov lotite kar sami. Je pa res, da lahko pokličete tudi na telefonsko številko za pomoč, kjer vam svetujejo, če se slučajno kje zatakne. Če pa se s tovrstnim projektom ne želite ukvarjati v lastni režiji, pa si seveda lahko naročite tudi montažo.

Kako deluje vse skupaj?

Sistem deluje na principu ustvarjanja vodne megle – meglice s pomočjo visokotlačne črpalke. Ta poskrbi, da se vodne kapljice pod pritiskom, razbijejo na velikost, ki je manjša od 10 mikronov. Za lažjo predstavo kakšna je ta velikost: debelina človeškega lasu je v povprečju med 70 in 80 mikronov.

Vodno hlajenje Home
Vodno hlajenje Home

Kar pa je najbolj pomembno za uporabnika, da to v praksi pomeni, da sistem ne bom zmočil tla in da lahko pod tem sistemom mirno uživa v kosilu, ob kozarčku vina, branju knjige in podobno. Pri tem pa se bo ozračje ohladilo tudi do 10°C.

Pri tem naj omenimo, da so stroški vzdrževanja minimalni in prav tako poraba energije.

Tudi sama glasnost sistema je presenetljivo tiha, za mini dodatni luksuz pa poskrbi daljinček s katerim lahko napravo vklopite in izklopite, brez da bi zato morali zapustiti udobni položaj v katerega ste se namestili.