Vedeževanje o ljubezni – kako do najboljšega vedeževanja?

Verjamem, da si pogosto zastavljate vprašanja o ljubezni, o odnosu s partnerjem, iščete nasvete in praktične napotke. Vedeževanje o ljubezni je zelo priljubljena tematika. Najboljše vedeževalke si zagotovo največ izkušenj naberejo ravno na tem področju. Vedeževanje o ljubezni lahko postane vaše najljubše opravilo ob jutranji skodelici kave. Brezplačno vedeževanje v obliki mobilne aplikacije, ki jo namestite na vaš telefon je nadvse zabavno, uporabno in priročno.

Vedeževanje o ljubezni

 

Za resnejše težave in dileme, ko potrebujete pomoč in želite, da vedeževanje o ljubezni prinese rešitve, ki jih potrebujete, raje uporabite vedeževanje preko telefona. Dobili boste vpoglede glede sprememb in napotke, kako lahko sami sodelujete, da se bodo spremembe realizirale v dobro. Prijaznim vedeževalkam lahko zastavite podvprašanja, vprašate za nasvete. Vedeževanja preko telefona so lahko veliko bolj točna kot vedeževanje v živo.

 

 

 

Vedeževanje o ljubezni – različne metode

Vedeževalke uporabljajo različne oblike vedeževanja in energijskih zdravljenj.

 

Vedeževanje o ljubezni

Uporabijo se lahko angelske karte, tudi angelske misli dneva, ki pomagajo pregledati vaš trenutni položaj na drugačen način. Ljubezni, ki veje iz angelskih sporočil se težje uporabi za napovedovanje tistega kar se bo zgodilo. (1)

Pogosto se za vedeževanje uporabljajo tudi remi karte, ki so zahtevnejše za vedeževanje, saj na njih ni podob in simbolov, ki bi pomagale pri interpretaciji. Vedeževalka s pomočjo števil in simbolov razbere pomembna sporočila glede prihodnosti.

Najpogostejše karte za vedeževanje pa so zagotovo tarot karte, ki omogočajo vpogled v prihodnost in napovedovanje dogodkov, ki prihajajo. Gre za zelo priljubljeno in zanesljivo vedeževanje glede ljubezni, financ, zdravja, pa tudi drugih področij v življenju. Vsaka od 78 tarot kart ima svoj pomen in sporočilo, pri razlagi katerega pa moramo upoštevati kontekst, v katerem se pojavljajo karte, med samim vedeževanjem. Pri iskanju pomena posamezne karte je torej potrebno biti previden, saj je ta močno odvisen od sosednjih kart.

Zelo pogosto so uporabljajo tudi ciganske karte, ki so s svojo preprosto simboliko veliko lažje za razumevanje kot tarot karte. Ne glede na izbiro kart, vedeževalke pri svojem delu uporabljajo svoje izostreno intuicijo in povezavo s svetlobo. Tako vedno delajo v najvišje dobro osebe.

 

Vedeževanje o ljubezni

Za natančno vedeževanje o ljubezni ali kateremkoli drugem področju vašega življenja pa ni pomemben osebni oziroma fizični stik. Vedeževanje po internetu ali po telefonu je lahko enako uspešno kot v živo, če ne še bolj. Dobra vedeževalka začuti vaše energije tudi na daljavo in vam pomaga poiskati odgovore na vprašanja, težave in dileme, s katerimi se soočate v življenju.