Zaščitna stekla Katere vrste poznamo?

Zaščitna stekla top producty Katere vrste poznamo?

Zaščitna stekla so sredstvo, s katerimi preprečujemo nastanek škode na zaslonu. Uporabljajo se pri vseh modelih telefonov in njihov trend uporabe v zadnjem času strmo narašča. Po nekaterih javnomnenjskih raziskavah naj bi kar 80% vseh svetovnih uporabnikov mobilnih naprav do konca leta 2030 uporabljalo zaščitna stekla. Zaščitna stekla so sestavljena iz vzdržljivega ter nadvse kvalitetnega stekla, ki popolnoma zaščiti vaš zaslon tudi ob večjih padcih, ki bi sicer bili usodni za vaš telefon. Med bolj prestižne znamke zaščitnih stekel spada tudi znamka Nuglas, ki po javnem mnenju izdeluje najboljša zaščitna stekla na širokem svetovnem trgu.

Ste uporabnik gumijastega ovitka? Imate zaščito  za zaslon? Če je še nimate, vam predlagamo nakup zaščitnega stekla, saj s tem povečate možnost, da vaš zaslon ostane cel. Pogosta napaka, ki jo storijo uporabniki nepreklopnih ovitkov je prav ta, da ne kupijo zaščitnih stekel za kamero na zadnjem delu ovitka, če imajo le-to izpostavljeno in ne prekrito z zaščitnim steklom za kamero. Morda se vam na trenutek zdi, da je pisanje o takih stvareh povsem odveč, vendar verjeli ali ne, povprečni uporabnik telefona z ovitkom, ki ne zaščiti zaslona, porabi za popravilo približno 80-100€ letno. Sedaj pa primerjajmo to z morda desetimi evri, ki bi jih lahko porabili za novo zaščitno steklo. Noro, kajne ?! Zato ne odlašajte in si kupite novo kakovostno zaščitno steklo po znižani ceni pri TopIzbira.si !

top producty

Ko beseda nanese na zaščitna stekla, marsikdo pomisli tudi na drugačno vrsto zaščitnih stekel. Na kuhinjska stekla. Verjetno tudi zato, ker je tudi zaščitna steklena stenska obloga izdelana iz podobnega materiala in ima podobne značilnosti, kot jih ponuja zaščitno steklo za mobilne naprave. Ščiti namreč pred umazanijo, predvsem pa tudi pred poškodbami. v kolikor vas zanima tudi tovrstna zaščita, predlagamo, da se obrnete na enega izmed izvajalcev, ki tovrstne stenske obloge ponujajo. Naš nasvet je: Steklarstvo BREG, kjer vam bodo z veseljem pomagali tudi z nasveti, lahko pa pri njih dobite tudi ostale produkte iz stekle, kot so steklene tuš kabine, steklena vrata, steklene ograje in stopnice

Kje kupiti zaščitne ovitke in etuije?

Top producty

Ovitke Top producty.cz lahko kupite na spletni strani www.topproducty.cz. Največja izbira ovitkov in zaščitnih stekel za skoraj vse možne modele naprav. Ne tvegajte stroškov popravila ampak si kupiti preklopno torbico za vaš telefon. Naše novice pa lahko spremljate tudi na našem blogu www.topizborblog.com  kjer objavljamo naj novejše objave o tehnologiji, novih napravah, omrežju in drugih temah.  Spremljate pa nas lahko tudi na facebook, instagramu in twitter profilu. Top izbira!