Otroški traktor na pedala

Nobena posebna skrivnost ni, da veliko staršev, še posebej iz ruralnega področja, kmetij in podeželja, za svoje otroke, najbolj navduši npr. otroški traktor na pedala.

Ob tem, da se je za promocijske namene v nekdanjem traktorskem podjetju na Ptuju, precej razmišljalo tudi za najmlajše (o tem smo pisali tukaj), v današnjem zapisu, napišemo nekaj več še o tem katera so bila tudi ostala promocijska darila in reči, ki so promovirale slovenski traktor.

Otroški traktor na pedala

Za najmlajše se je torej skrbelo z igračami (npr. otroški traktor na baterije ali otroški traktor na pedala,…) lesene hiške z najrazličnejšimi igrali, za na kmetijo ali okolico hiše, kulice, brisače, kape, kombinezoni, ipd…

Večino promocijskega materiala se je sicer razdelilo na sejmih, na katerih je slovenski traktor tudi sodeloval, sicer pa si je ekipa ideje za promocijska darila tudi sama nabirala npr. na traktorskih sejmih, pri konkurecni, dosti igrač traktorjev na baterije in traktorjev na pedala, pa se je dalo najti tudi na youtubu.

Nedvomno je otroški traktor na pedala fantastična reč za naše najmlajše, saj zraven kakšne lesene hiške in gugalnice za otroke, lahko sestavimo na bližnjem dvorišču celo pravo malo kmetijo. Če leseno hiško npr. ogradimo še z lepo in lično leseno ograjo, pa bo zadeva še toliko bolj lepa in praktična – obenem pa lahko otrok za ograjo zapre tudi svoje domače živali.

Res, da ne more ravno za takšno ograjo postaviti živali iz kmetije, ampak lahko pa zato svoje ljubljenčke postavi za ograjo in se lepo z njimi igra v hiški ali zunaj lesene hiške.

Zato so ideje za traktorska promocijska darila, še posebej za otroke, skoraj deževala na dnevni bazi idej za promocijska darila.

Je pa pri tem vseeno treba povedati, da je še največ idej prišlo na račun izboljšave samega predstavitvenega kataloga za traktorje, ki je v svoji najmočnejši fazi bil izdelan v res zelo velikem številu tujih jezikov, npr. v slovenščini, hrvaščini, angleščini, nemščini, poljščini, madžarščini, finskem jeziku in drugo.

Ambicij za prodajo traktorja je namreč bilo ogromno.