Pisalne mize po meri

Za pisalne mize po meri, se seveda zanimate vsi, ki potrebujete individualno rešitev, kar se tiče pisalnega prostora, bodisi zaradi prostorske unikatnosti ali želje po posebnosti vašega delovnega mesta, bodisi zaradi prostorskih zahtev ali stiske, na podlagi katere je v nek prostor, na sploh nemogoče postaviti pisalno mizo, klasičnih dimenzij in materialov.

pisalne mize po meriPisalne mize po meri, se sicer tudi med seboj razlikujejo glede na tip pisalne mize, ki jo za posamezni stanovanjski ali poslovni prostor potrebujemo. Iz česar sledi, da je pisalna miza za npr. dnevni prostor, povsem drugačna od pisalne mize, ki jo namenjamo otroku v otroški sobi in podobno.

Ko iščemo pisalne mize po meri, nas zato pogosto zanimajo unikatni materiali (npr. steklene delovne površine, več predalov, aluminijaste noge pisalne mize, ipd…), obenem pa tudi oblikovno in estetsko pohištvo, ki bo sovpadalo z našim ostalim pohištvenim ambientom v katerega imamo namen umestiti pisalno mizo.

Največkrat pa se za po meri izdelane pisalne mize (t.i. pisalne mize po naročilu), zanimate vsi tisti, ki tudi sicer za svoje delovne prostore iščete pohištvene rešitve po meri (pisarniške omare, garderobne omare po meri, prostoru prilagojene police in regale, pisarniški unikatni stoli, itd…).

V duhu opremljanja prostora v katerem je potrebna pisalna miza, je zato ključno, da najprej definiramo namen pisalne mize, saj ni enaka pisalna miza, izdelana po naročilu, za računalnik in računalniški monitor, kot mizica, ki jo npr. potrebujemo kot dodatno pisalno, a vseeno klubsko mizico, v dnevni sobi.

Enostavna pisalna miza po meri

Enostavna pisalna miza po meri

Zelo pogosto potrebujemo po meri izdelano pisalno mizo tudi v kašnem kotu našega stanovanja (jedilnice, dnevne sobe, dodatni prostori za popoldansko delo, mize za igro, ipd…), zato je ključno, da med mizami izberemo takšno, ki bo v prvi vrsti ustrezala tako našim potrebam, kot tudi estetskemu okusu. Na koncu koncev pa tudi denarnici, saj se cena pisalnih miz lahko od mizarja do mizarja ali pa že samo od prodajalca pohištva, do prodajalca pohištva, močno spreminja.

Klasične pisalne mize je mogoče dobiti že od nekaj 50 € navzgor, dražje pa bodo seveda masivne pisalne mize in pa mize, ki vsebujejo posebne materiale in dodatke (steklo, inox, aluminij, svetila,…)