Prednosti IPTV oblačnih storitev

Spodaj so predstavljene glavne prednosti in koristi, ki jih prinaša IPTV v oblaku.

Združevanje vsebine

Potrebujete vrhunsko vsebino za vašo novo IPTV storitev? Ne iščite več, Nevron vam lahko pomaga pri pripravi premije in prostega pretoka, ki ustreza vašemu občinstvu.

Morate doseči tržne niše? Ni problema. Dovolite naši skupini za pridobivanje vsebine, da oblikuje linijo kanalov za vaš trg in vam pomaga načrtovati uvajanje kanalov.

Naša skupina za pridobivanje vsebine vam lahko pomaga pri zagotavljanju dodatnih kanalov, ki so na voljo v vašem določenem tržnem območju (DMA) in vam omogočajo dostop do lokalnih kanalov za vašo regijo.

Pridobivanje vsebine

Nevron želi predstaviti vašo kakovostno vsebino! Sodelujemo z več desetimi platformami Nevron IPTV in operaterji po vsem svetu, ki vam omogočajo nove vertikale za objavo vaše vsebine in povečanje prihodkov. Vsak dan podamo nove kanale na naše IPTV operaterje, ki dajejo vaši vsebini več priložnosti.

Če imate na voljo novo ali edinstveno vsebino, jo lahko danes dobimo v distribucijo! Morda boste imeli naslednjo novo “serijo zadetkov”, ki samo čaka, da jo začnete in pomagamo.

Preverite: Definition of IPTV in Načini pridobivanja televizijskih vsebin

Varnost vsebine (arhiviranje vsebine oz. varnostno kopiranje)

Iz vidika varnosti vsebin, povezanih z IPTV-jem v oblaku, je predvsem potrebno upoštevati, da na varnost vsebin, pretakanih preko ip tehnologije, močno vpliva obremenitev omrežij, ki so s sodobnimi tehnološkimi napravami, vedno bolj prepletena, naprav, ki so preko ip tehnologije povezane, je vedno več, stroški upravljanja in vzdrževanja, pa lahko zelo hitro strmo narastejo. Varnostno kopiranje je zato osnova sodobne in trajno naravne ip rešitve in stabilnega omrežnega sistema.

Aplikacije za mobilne naprave Android in iOS

Nove aplikacije Nevron za Android in iOS omogočajo uporabnikom, da s seboj prinesejo vsebino in si jo ogledajo na svojih mobilnih napravah.

Aplikacije Nevron bodo povezovale mobilne naprave vaše stranke z računom IPTV na vaši platformi in jim omogočile dostop do vsebine, ki ste jo naročili, ko ste na poti. Aplikacije so na voljo v trgovini App and App, tako da jih lahko prenesete, za gledanje IPTV pa ne potrebujete drugega, kot iptv box napravo.

iptv v oblaku nevron

Razporejevalnik WordPress

Uporabniki WordPressa lahko zdaj na svoji spletni strani WordPress ustvarijo načrte rezervacij, stranke pa lahko rezervirajo termin za želeno storitev. Nevron omogoča ponudnikom storitev, da vnaprej zberejo depozit na usposabljanju, rekreativnih aktivnostih ali strokovnih storitvah, da se zaklenejo v svoj urnik.

Vsi sestanki se spremljajo prek koledarja dogodkov, tako da lahko ponudnik storitev spremlja njihove prihodnje sestanke in dogodke.

Obiskovalci spletnega mesta lahko preverijo koledar razporejevalnika, da pregledajo razpoložljivost storitev, izberejo sestanek in rezervirajo sestanek v manj kot minuti.

Pretakanje RTSP

Vas skrbi pretakanje na starejše naprave? Nevron vam omogoča pokritost s pretakanjem RTSP, ki omogoča pretakanje na naprave, ki ne podpirajo predvajanja RTMP, RTMPE ali HLS.

Nevron IPTV v oblaku

S prekodiranjem videa v oblaku se lahko vsebina prilagodi različnim hitrostim, da se doseže najširše možno občinstvo, pa naj bo to osebni računalnik, mobilna naprava, sprejemnik ali katera koli druga naprava, ki jo želite nastaviti.

Naši strokovnjaki za pretakanje vam lahko pomagajo določiti pravilne pretočne profile, ki bodo služili vašim strankam na podlagi vašega trga in vsebine.

DVR

Nikoli se ne bojte, da boste znova izgubili svoje najljubše programe z našim DVR v oblaku. Modul DVR uporabnikom Nevron omogoča snemanje programov v živo na strežnik, kar zagotavlja svobodo gledanja kadarkoli in kjerkoli želite. Vsebino DVR lahko gledate na spletu, mobilnih napravah.

Pošiljanje oglasov s strežnika, ki je skladen s standardom VAST / VP, poveča prihodek

Nevron je v našo linijo kanalov vključil različne ponudnike oglasnih storitev tretjih strank, ki omogočajo operaterjem in lastnikom vsebin enako možnost, da svoje vsebine ovrednotijo ​​z oglaševanjem. Nevron podpira tudi uporabo lastnih promocijskih oglasnih sredstev, ki vam omogočajo tudi oglaševanje lastnih izdelkov!