Kako uporabljamo in kaj je Hesi Hydro Growth gnojilo za hidroponiko

V današnji objavi smo se odločili, da vam predstavimo izdelek Hesi Hydro Growth gnojilo za hidroponiko. Rastline konoplje lahko gojimo v različnih medijih ter jih gnojimo z primernimi gnojili. Gojimo jo lahko v zemlji, substratu, aquaponiki, aeroponiki in nenazadnje v hidroponiki (hydroponics). Pri gojenju v hidroponiki, so naše rože običajno v kameni volni, ekspandirani glini ali kokosu, skozi katero teče hranilna tekočina.

Hesi Hydro Growth

Kako uporabljamo Hesi Hydro Growth gnojilo za hidroponiko

Hesi Hydro Growth je samostojno hranilo, ki spodbuja rast rastlin. Hkrati pa spodbuja delovanje mikroorganizmov, da zagotovijo bogate in zdrave rastline konoplje. Ker je izdelek le v eni komponenti, je njegova uporaba zelo preprosta, saj ga ni treba mešati.

Dodajamo ga v hidroponične sisteme po točno določeni shemi Hesi Grow schedule Hydro ali Hesi tabela gojenja. Uporabljamo ga od začetka, ko se kloni ukoreninijo pa vse do konca drugega tedna rasti. Po tem obdobju preklopimo indijsko konopljo na cvetenje in ga ne uporabljamo več.

Takoj ko so kloni ukoreninjeni začnemo z odmerkom 2,5 ml na 1 l hranilne hidroponske raztopine, kar je polovični odmerek. V drugem tednu rasti, odmerek povečamo na 5 ml na 1 l hidroponske raztopine. Zadnja dva tedna življenja marihuane izvedemo flush ali izpiranje in ne gnojimo z nobenimi gnojili.

Preberite še:

Kaj je Hesi Hydro Growth gnojilo za hidroponiko

Hidroponično gojenje konoplje ima veliko prednosti, med katerimi je najbolj zanimivo velikost rastline. Optimalni hidroponični sistem omogoča da vaša marihuana dozori 25% hitreje. Poleg tega pa naredi do 30% več pridelka, kot če bi rasla v zemlji.

Hesi Hydro Growth gnojilo za hidroponiko je enokomponentno mineralno tekoče gnojilo za fazo rasti indijske konoplje. Namesto da bi imeli hidroponske komponente A+B, je podjetje Hesi, obe komponenti združilo v en izdelek. Izdelali so formulo, katera veže A in B komponente v eno komponento, ki ostane v hidroponiki stabilna. Znotraj so vezani elementi v sledovih, na njih pa pH hranilne raztopine ne vpliva. To pomeni da njihova dostopnost za rastlino ni odvisna od pH vrednosti. (2)