Sodelovanje traktorske ekipe z ekipo Omega3.si

Že iz člankov Doma pridelana hrana za hujšanje in Priprava zemlje za sajenje čilija, verjetno razberete, da se je nekdanja traktorska ekipa proizvodnje slovenskega traktorja, družila predvsem na lokalnem področju z vsemi, ki so z naravo, kmetijskimi pridelki, kmetijsko mehanizacijo in podobnim, bili povezani. Saj na koncu koncev traktorsko branžo z ostalimi dejavnostmi vseeno povezuje skrb za zdravo in dobro, domačo pridelano hrano, udejstvovanje na različnih kmečkih praznikih in prireditvah ter številne druge aktivnosti, ki pripomorejo k ozaveščanju ljudi na področju zdravega prehranjevanja in zdrave pridelave hrane.

Sodelovanje traktorske ekipe z ekipo Omega3.si

Iz tega vidika, je že nekdanja traktorska ekipa sodelovala tudi z ekipo iz spletne strani Omega3.si, ki je prvenstveno skrbela že takrat (in še zdaj skrbi) za pripravo zdravih in okusnih jedi s čim več naravno pridelanimi živili.

Če smo že v članku Doma pridelana hrana za hujšanje govorili o tematiki, ki pravzaprav zanima sleherno gospodinjo in tudi moške, to je hujšanje, smo za tokratni prispevek povprašali strokovnjake iz spletne strani Omega3.si o njihovem mnenju o pridelavi zelenega čaja za namene izgube teže.

Zeleni čaj je danes namreč eden izmed najbolj iskanih pridelkov in prinaša številne koristi tudi v slovenske domove, predvsem iz naslova zdravega hujšanja.

Ekipa iz Omega3.si zna povedati, da je zeleni čaj danes prepoznan kot super pripomoček za hujšanje, predvsem zato, ker je hujšanje z njim izjemno enostavno.

Številne študije dejansko potrjujejo, da zeleni čaj vsebuje sestavine, ki izjemno pripomorejo k učinkovitemu zmanjšanju maščobnih oblog slehernega posameznika, treba pa je vedeti, da se za zeleni čaj, kot pripomoček za hujšanje ljudje odločajo predvsem zato, ker zeleni čaj tudi niža raven sladkorja v krvnem obtoku, še posebej pa raven holesterola.  Dodatni stranski učinki zelenega časa pa so krepitev imunskega sistema in pa drugi blagodejni učinki.

Čeprav zainteresirani za hujšanje, vsaj ti, ki so izrazili zanimanje med traktorsko ekipo in ekipo iz omega3.si, znajo povedati, da je največji problem v hujšanju ravno ta, da s preparati za hujšanje začnejo takoj v polni meri, strokovnjaki iz Omega3.si svarijo, da zeleni čaj ni primeren za preveliko uživanje naenkrat.

Zelo priporočljivo je, da dnevno spijemo le eno ali dve skodelici zelenega čaja.

Za več informacij o spletni strani Omega3.si, predlagamo, da obiščete njihovo spletno stran: www.omega3.si